Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
för första gången på alla år är morgonen tyst och stilla jag njuter av tystnaden


EN LJUVLIG SÖNDAGSMORGON

Det är en ljuvlig söndagmorgon,
allt är ännu tyst och stilla, inte
ett ljud jag hör, huset sover ännu

Ute försöker solen tränga igenom
molnen, det lyckas till en viss del,
kan ana lite av en blå himmel mellan
molnen

Termometern visar bara fyra plusgrader
tänker på mina växter på balkongen,
är det dags att börja ta in dom, vänja
dom vid inomhusklimatet lite i taget,
det känns lite tidigt

Pelargonerna är så vackra, och blommar
så rikligt ännu, mina tankar går till i våras
när jag klippte ner dom, gav dom ny och
näringsrik jord, alla nya sticklingar jag
satte, det känns som om det var i går

Nu närmar sig hösten,kan redan se hur
dom vackra höstfärgerna, börjar visa
sig i en del bladverk

Det är så skönt så ljuvligt, att se ut
genom fönstret, se hur dom blånande
bergen långt därborta i horisonten,
sträcker sig mot skyn

Se hur naturen sakta förvandlas och
går över i höst, den är underbar den
natur Han skapat och givit oss

anits 31 augusti 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 09:35



Bookmark and Share


  Sladjana Zubcevic
" Se hur naturen sakta förvandlas och
går över i höst, den är underbar den
natur Han skapat och givit oss "
Underbart skrivet, min vän.
2008-08-31

  Larz Gustafsson VIP
Amen, syster!
En härlig lovprisning.
2008-08-31

  Elaine.S VIP
Jag älskar att följa med på din balkongs skiftningar
och jag tänker också, Redan!! men så är det och din
underbara tysta morgon förstår jag är guld värd:))
2008-08-31

    sunnanvind
Redan säger jag oxå...tyckte du just satte ut dem på balkongen!
O du vad skönt att det varit en lugn morgon...har hon försovit sig tanten månntro? Ler*
Tack för en skön morgonhälsning från dig!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP