Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlekens hav

låt dig föras med vinden över kärlekens hav

om den mojnar och du seglar i stiltje då är du redo

att  möta kärleken som hjärtat håller av




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 625 gånger och applåderad av 33 personer
Publicerad 2008-08-31 10:13



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Du är en riktig kärlekspoet!
2009-01-06

  glasblåsarblå
fridfullt, böljande.
mm..jag bara njuter.
2008-12-13

  Angeldust
Den här tycker jag verkligen om..Tack!! kram Tinny
2008-10-01

  aol
rogivande vacker fin poesi gillas verkligen
2008-09-05

  papessa
så skönt poetat
2008-09-03

  Ewa Åkerlind
Åh så vackert!
2008-09-02

  Piann VIP
Oj, så vackert skrivet.
Gillar när havet och kärleken
går en gemensam väg in mot det
innersta av allt kärleken.
2008-09-02

  Nasrin
ljuvligt, härligt och
vacker skriven om kärlek!
Applåder!!!!!
2008-09-01

  Angeldust
Den här var fin :-) kram Tinny
2008-09-01

  Betlehemsstjärnan VIP
Vacker och innerlig dikt och dessutom sann/B
2008-09-01

  © anakreon VIP
Vid stunder av stiltje kan man bara koppla av och njuta av den skönhet och obändig kraft som havet har gemensamt med kärleken.
2008-09-01

  berxper
Väldigt fint!
En härlig jämförelse.
När de mojnar och är stiltje; då är man beredd.
Skönt flyt i texten.

Grattis till placeringen!
2008-09-01

  Ilona _L
Vackert metafor om kärlekens villkor!
2008-08-31

  friheten
Vacker skriven om kärlek igen.
2008-08-31

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2008-08-31

  Maria Zena Viklund
då har jag en bit kvar förmodar jag,ler vackert, mycket vackert!
2008-08-31

  Blåbäret
Mycket härlig och tilltalande...där den äkta kärleken finns, den som man vill ha vid sin sida...som tar en framåt oavsett vad...
2008-08-31

    sunnanvind
Jättefint! Vacker bild du målar här!
2008-08-31

    Lindizz
Skön stillsam läsning om kärlekens hav, gillas!
2008-08-31

  Erik L
Vacker tanke som du för fram i dikten. Stillsam ton och skön att läsa.
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi