Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till Cathy, som var orolig för att jag övergav haikun... en scen som jag bevittnade igår cyklandes mot dansen...


Kvinna på knä



ung kvinna på knä
framför bolagets entré

en skadad humla




Bunden vers (Haiku) av [jimmy]
Läst 335 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-08-31 13:11



Bookmark and Share


  [jimmy]
ja, det finns olika möjliga tankar där
bakom den konkreta bilden...
2008-09-03

  [jimmy]
tack, Cathy
för knuffen...
liksom humlan tackar dig för att du lyfte upp den...
;)
2008-08-31

    Ola L
instämmer cathy
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

[jimmy]
[jimmy]