Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Krama mig själv

Det där med att krama sig själv
verkar vara ngt man ständigt
behöver återupptäcka




Fri vers av RogerIvan
Läst 332 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-08-31 15:36



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Hihi..så sant!Tänkvärt!
2008-10-01

    Bodil Sandberg
Ja det var då bra sagt min vän!!!Tänk så innerligen mycket man hatar sig själv ibland.. så det är väl inte mer än rimligt att
man också måste kraaaaaaaama om sig lite inemellan också!!!

applåder!!!
2008-09-17

    Lindizz
Ja, att försöka tycka om sig själv försonas med sitt inre..bra skrivet. Applåd
2008-09-04

  Johan Bergstjärna VIP
Ja kanske man ska börja med... Krama träd kan vara bra också!
2008-09-03

  KarinAmanda
Ja - verkligen. Det är där det börjar, att älska och försonas med sig själv. TACK!
2008-09-01

  Lena Krantz VIP
Hur gör man då? Ha ha...närå jag förstår hur du menar så jag ger mig själv en klapp på axeln då och då!
2008-08-31

  Sanningsägaren VIP
livsord
2008-08-31

  Ilona _L
Roligt! Men ingenting går upp mot att få den av någon annan!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan