1 okt är det tre år sedan min älskade dog i min famn" />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
1 okt är det tre år sedan min älskade dog i min famn


Livet är så stort

 

inte äger jag

ingenjörens exakthet

eller musikerns

perfekta gehör

 

inte heller

den barndomstryggas

självförtroende

eller gröna fingrar

 

men jag har

kommit upp ur oräkneliga svarta hål

mängder av geggiga diken

forcerat höga berg

 

har återfått viljan att överleva

känner kärleken inom mig och

vill ge den till livet

som känns så oändligt stort

 

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 222 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-08-31 15:51



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Håller med både Regular och Evangelina här.
Bokmärke.
2008-09-01

  Gunilla VIP
Bugar djupt inför dessa dina ord
så bemängda av erfarenhet,
tack för att du delar med dig!
2008-08-31

  Vilsen Annette-hittar vägen
Grattis!
Då är du tillbaka
Och du ger så mycket till andra!
2008-08-31

  Regular
Hoppfull text som klingar av framtidstro!
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP