Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I BLAND BLIR JAG SÅ LEDSEN VARFÖR?

När allt jag tror på tycker jag lyckats
är glad och lycklig över det jag gjort

Så plötsligt slås benen undan, det jag
visar är stolt över, vill någon inte se

Då är jag där igen, från att ha varit
glad och lycklig, sitter jag här med
tårarna rinnande nedför min kind

Det är då en skrivvarvän, kommer
med tröstande ord, du har JU OSS

Tänker efter en stund, sedan jag
kommit i kontakt med poeter,se
har mitt självförtroende stärkts,
det som jag nästan aldrig kännt
att jag haft

Så tack till alla er som kommenterar
och applåderar, är så glad att jag
träffat er, en stor kram till er alla

Mitt ledsna och sorgsna går över,
när tårarna tagit slut och läkt
min själ

anits 31 augusti 2008





Fri vers av anits VIP
Läst 221 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2008-08-31 19:35



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag är mycket glad över att vi har varandra, även om jag vet att jag är svår ibland.
2008-09-01

  Emilia Berg
Du skriver direkt från hjärtat. Så här har jag också känt mig. Stå på dig kramis.
2008-08-31

  Sladjana Zubcevic
Fint skrivet, min vän.
K R A M
2008-08-31

  Bibbi VIP
Låt ingen eller intet stjäla Din glädje utan torka Dina tårar och se att Du ej ensam är ens i sorgen!
Tänk också på Din specielle Vän.
Applåd för en så träffande beskrivning som möter oss alla ibland och kram!
2008-08-31

    sajo
Var och en har rätt att ledsen få vara. Men att skriva på denna sida betyder så mycket för oss alla. Det är mycket som känns befriande att få ut orden som tunga är....
och då man nya vänner finner här....

Applåder.
2008-08-31

  Fånga dagen
Fint skrivet
jag sätter med stort värde på alla här som följer ens skrivandes resa det stärker en ofta

kram Anna-Karin
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP