Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta har jag snappat upp någonstans, men jag vet inte varifrån, Tycker bara att det är extremt kloka ord. Är det någon som känner till vem som skrivit det, och det exakta citatet?


Citat någonstans ifrån...

 

 

"... Det går ej att finna kärlek där den ej existerar. Inte heller kan den döljas där den verkligen finns..."




Övriga genrer av Bellissima
Läst 281 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-08-31 20:22



Bookmark and Share


  Blåbäret
Vet ej dess ursprung, vet bara att detta är underbart..och att även jag bokmärker!
2008-08-31

  Mats Henricson
Mycket BRA och Mycket SANT ! Bokmärker !
2008-08-31
  > Nästa text
< Föregående

Bellissima