Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skrivkramp

Kan skylla på tidsbrist
Kan skylla på avsaknaden av en dator
Avsaknaden av ett wordsptogram
avsaknaden av ensamhet
ett hjärta som blöder för sällan
ingen ekande jämmerlåt
inga spröda snyftningar
i mörkret
Det går kanske att förlora poesin
Likväl som att förlora sig
i detsamma
Men nog finns det vägar tillbaka
den dag det finns utrymme




Fri vers av Bellissima
Läst 144 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2021-11-08 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima