Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Maktlöshet är inte min grej

Kan inte bara sitta passiv
när min lilla värld brinner
värre än
skogarna i söder
Drar in mina älskade
under mina vingar
backar sakta och hotfullt
Mina tänder är vassare än dina,
din djävul!




Fri vers (Fri form) av Bellissima
Läst 164 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2021-08-14 09:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bellissima