Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Drömfångare

Drömfångare
Drömmar på flykt
Komhem
Jag rullar över till en tom sida
Letar hårstrå som inte är mina.
Jag vet att du inte visste
Att du inte visste och nu vet jag bättre och förlåt
Komhem
Mina drömmar
Genom myggnätet och liftandes med nattrafiken
I en småstad. Vilken nattrafik?
Tränger förbi drömfångarens hårda kontroll.
Där verkligheten stoppas.




Fri vers av emilou
Läst 284 gånger
Publicerad 2008-09-01 09:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou