Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KBH möter V-ö

Två städer
Två universum
Den stora som dunkar och bultar och sveper en med.
Den mindre, inrutad och anpassad.
I vimmel är du aldrig ensam
Men bland vänner då?
Jo, ibland
Den stora med rörelse mellan varje grässtrå busshållplats uteliggare.
Den lilla som slutar finnas till när gatlamporna tänds tillsammans med lamporna bakom gardiner.
Och ändå
Samma stad.
Samma människor samma gatljus.
Samma spegelbild i fönstret med mörkret bakom.




Fri vers av emilou
Läst 264 gånger
Publicerad 2008-09-01 09:08



Bookmark and Share


  korpfjäder
allt beror på perspektiv...
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

emilou
emilou