Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OM JAG HADE VINGAR

Om jag hade vingar, ville jag flyga upp i granens topp
dela den platsen med koltratsen, komma den nära
sitta bredvid lyssna till fågelns vackra sång

Om jag hade vingar, ville jag flyga långt bort, där ångest
och oro ej längre gör mig illa

Om jag hade vingar, ville jag vara en ängel, en ängel
med tålamod lugn och harmoni

Om jag hade vingar, ville jag varje stund varje sekund
kunna flyga till dig min vän, och se hur du har det

Om jag hade vingar, ville jag flyga och stanna kvar
hos dig min älskade vän

anits 1 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-01 12:10



Bookmark and Share


    sunnanvind
så vackert!!! Önskefylld av en sprittande kärlek!
2008-09-28

  Bibbi VIP
"O att jag hade vingar såsom duvan, så skulle jag flyga bort!
Ja, långt bort skulle jag fly, jag skulle taga härbärge i öknen.
Jag skulle skynda att söka mig en tillflykt undan stormvind och oväder". Psalt. 55:7-9
Applåd och bokmärke.
2008-09-02

  Michaela Dutius
Vilken underbar dikt.
Längtansfylld och poetisk
2008-09-01

  Sladjana Zubcevic
" Om jag hade vingar, ville jag flyga och stanna kvar
hos dig min älskade vän "

Underbart skrivet!
2008-09-01

  Larz Gustafsson VIP
Men inte ens Vingresors anställda är utrustade på det sättet...

En dag skall vi i alla fall lyfta, utan sputnik och bärraketer, som Calle Öst sjöng.
2008-09-01

  Fånga dagen
jättevacker dikt
där skulle jag gärna vilja vara med

kram anna-karin
2008-09-01
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP