Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamma själar

Det finns så många
ensamma själar

som aldrig
får älska
eller älskas tillbaka

Som aldrig får skratta
ur hjärtat
eller gråta
i kärlek

Som aldrig får
ligga omsvepta
och insvepta
i en varm famn

Som aldrig får
kyssar
i pannan
de där mjuka
som tama
fjärilars vingslag

som ger livet mening
i varje andetag




Fri vers av SeXara
Läst 304 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-02 20:13



Bookmark and Share


  friheten
Du har rätt, hur ont sanningen än gör.
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara