Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÖTE I ZODIAKEN

 

Man kan undra
vad som händer

när Vintergatans
lekfullaste och mest
romantiska väsen

vågar ge sig på
tränger sig på
och förför

Zodiakens mörkaste
och mest gåtfulla
sexuella natur

Glömmer de
och dränks de
i vattnet som rinner
ändlöst
ur den eviga bägaren

eller

Förtränger de
och punkteras de
av gadden som glöder
livsfarligt
i de orgasmiska
konvulsionerna







Fri vers av SeXara
Läst 253 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-02 20:51



Bookmark and Share


    deb8
låter som skorpionen är ute och svävar igen..ah de taggarna ja mycket intressant konstellation...
gillar flödet i texten och kraften den förmedlar.
2008-09-04

    Nattviol
shit!
skulle lätt kunna tro
att du snackar om
ett möte mellan
Vattuman och Skorpion..

(bara för att just
denna konstellation
är så aktuell för mig.. hehe)

ett spännande möte
du beskriver!

; ))
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara