Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pappas flicka



Pappa jag saknar Dig

Det finns inga ögonblick
som inte är förevigade

djupt inom Mig

Inga minnen passerar
obemärkt förbi

Det finns ingen tid
där livet inte
längre var Vi

Pappas flicka
det var alltid jag

Jag hör din klocka
stillsamt ticka
natt som dag






Fri vers av SeXara
Läst 241 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-02 21:14



Bookmark and Share


  jossj
Du skriver mycket fint !
MVH jossj
2008-09-06

    deb8
Fin och stillsam bön till tidens eviga tickande! Sorglig...
2008-09-02
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara