Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
att få plocka in och äta av sina eget odlade tomate en underbar känsla


TOMATER

Ute på min balkong

ser på hur allt fortfarande

växer och frodas

tomaterna många röda idag

går in hämtar en skål

fyller den med tomater

från min egen odling

på balkongen

UNDERBART

anits 3 september 2008




Fri vers av anits VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-03 10:48



Bookmark and Share


  Elaine.S VIP
Det är något speciellt , att få äta något man odlat själv..
2008-09-03

    Ken Cassel
Det var en gång två tomater som skulle gå över vägen
Men så vart den ena överkörd
Då sa den andra
Kom nu ketchup så går vi
;-))

Kraam
2008-09-03

  Larz Gustafsson VIP
Mums!
Det måste ligga en väldig tillfredsställelse i det där.
Har en god vän, även han kristen. Han älskar att odla grönsaker. Han upplever att det är en avkoppling.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP