Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SÅG DU LJUSET

Såg du himlen öppna sig för dig
när du steg ut ur dig
och lämnade mig

Såg du änglarna le
när du släppte min hand
som höll i din och som
rann ur min som sand

Såg du ljuset ovanför oss
när du slutade se på mig
när de kroppsliga kedjorna
upplöstes och din
själ bröt sig loss

Kände du kärleken
när du svävade som vinden
rakt mot evigheten
med mina tårar heta
mot den kalla kinden




Fri vers av SeXara
Läst 223 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-03 10:50



Bookmark and Share


  jossj
Mycket fin !
MVH jossj
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara