Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alfa och Omega

Himlen idag
är helvetet imorgon

liksom glädjen idag
sorgen imorgon

det hela hjärtat
det brustna hjärtat
den fria själen
den fänglsade själen
det sprudlande skrattet
den förtvivlade gråten

Vad som ges idag
tas ifrån oss imorgon
Vad som tas idag
ges tillbaka imorgon

En resa i kontraster
ett spektrum av färger
och emotioner
Ekvationer och divisioner
Attraktioner och distraktioner

Alfa och Omega
i den ändlösa resan
som är Livet
Som är Vi







Fri vers av SeXara
Läst 244 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-03 11:05



Bookmark and Share


  jossj
Fin filosofisk utvärdering
av livets
vara eller icke vara.

quote
''Vad som ges idag
tas ifrån oss imorgon
Vad som tas idag
ges tillbaka imorgon''
unquote

Du skriver bra !!

MVH jossj
2008-09-11

  Larz Gustafsson VIP
Omega är slutet.
2008-09-03
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara