Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inre själsvän

 

Väsendet dansar stilla
även i sin sorgsenhet
finns rörelsen och sötman

det är själva varandet
eller livspulsen som finns där

sannare och närmare
men inte avskild från
kroppen och sinnet




Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 501 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-07 22:19



Bookmark and Share


  Maria Zena Viklund
mycket vacker!
2007-08-19

  Anders P VIP
det finns forskare som tror att dansen är en väsentlig del av människans överlevnadsstrategi
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth