Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonkel

Morgonritualen är
två fyrbenta spinnare
som ska ha klapp och kel
innan bestyren börjar

Ett kärleksfullt uppvaknande
utan höga hemska klockor
som väcker döda till liv
nej svagt spelande radio
med finstämd musik

En dusch, lite frukost
ett ritat öga och iväg
till dagens åtaganden
för att få ihop till
nästa frukost




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-04 07:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt