Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våren är full av gåtor

Är inte alla dessa utslagna buskar och träd
fall för de sociala myndigheterna?


Har flyttfåglarna verkligen anmält ny adress
till Riksskatteverket?


I fall av återuppståndelse från de döda -
gäller ännu det gamla personnumret
eller skall nytt utfärdas?


Våren är full av gåtor.




Fri vers av Björn Nilsson VIP
Läst 492 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-04 20:29



Bookmark and Share


    papillon
Och just i dag tycks en viss person mirakulöst ha återuppstått om inte från de döda så från de dödförklarade.........
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Björn Nilsson
Björn Nilsson VIP