Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hetsa mig



Hetsa mig
utmana mig

Jag sitter på knä
framför dig

Tänd lågan
bränn mig

Jag faller maktlös
inför dig

Öppna mig
träng ända in
i min själ

Gör mina ögon
berusade
tysta mina böner
med din mun

Hetsa mig
till heta tårar
visa mig
ingen nåd

Locka mig ut
på okända hav
led mig in i
farlig frestelse

Lär mig din
rytm
dina gränser
dina nyanser

Kasta mig
in och ut
ur elden

Tvinga mig
ut och in
ur dig

Hetsa mig
Utmana mig

Jag ger mig
hämninglöst
till dig




Fri vers av SeXara
Läst 349 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-04 20:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Skön känsla av att så totalt överlämna sig (utlämna sig?) till en annan människa. Faktiskt på samma gång en av de mest underbara och fruktansvärda tillstånd som man kan befinna sig i. Såväl det allra bästa som det allra värsta av Allt...
2008-09-12

  lyckeli
Hett, hett, hett....
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara