Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det svarta

Jag vill bara skrika
Skrika bort det svarta
Vill skära
Skära bort det svarta skinnet
Det svarta köttet
Det kliar
Det svider
Det måste bort




Fri vers av RogerIvan
Läst 321 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-04 23:49



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Väl igenkänd känsla...förändring kan göra ont!
2008-10-01

  MammaMia
Panik blir min tolkning!!!????
2008-09-18

    Bodil Sandberg
Här finns mycket sorg och mörker..raderna in under skinnet..starkt och gripande svart!!
2008-09-17

  Ilona _L
Hua, men du verkar i allafall handlingskraftig nog att förändra det!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan