Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är jag klar

Nu känner jag betämdhet,
nu får det vara bra.
Jag vill nu ha en skön medvetenhet,
om denna dag om nuet.

Jag bevarar minnena,
jag saknar det vi gjorde i minnena.
Men nu är det en annan tid,
jag måste fortsätta själv.

Jag ska gråta när tårarna kommer,
jag ska gråta när smärtan sätter in.
Jag ska skratta till våra glada minnen,
jag ska minnas det som var.

Men jag måste vidare nu,
njuta av livet.

Njuta av mig själv,
av mina vänner.
Njuta av naturen,
göra det jag själv vill.

Nu har jag friheten att vara mig själv,
att gå dit mina fötter bär mig.
Välja de val som är bra för mig,
Nu har jag deppat färdigt




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 259 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 08:38



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det viktiga är att man själv får komma fram till den fina slutsatsen och att ingen annan skall komma och vara klämkäck och hurtfriskt försöka att äppelkindat knuffa en in i något slags pseudotröst.
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria