Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En upptäckt

Jag har upptäckt sidor inom mig,
som jag inte visste fanns.

Tankar som jag inte visste att jag tänkt,
intuition.

Jag har upptäkt känslor inom mig,
som är helt underbara.

Jag kan skratta åt biarra saker,ag har
som jag aldrig skrattat åt förr.

Jag ser saker annrorlunda nu,
positivt och mera bestämt.

Jag har tid att lyssna till andra människor,
på ett sätt jag inte lyssnat förut.

Jag älskar mig själv nu,
som jag aldrig har gjort förut.

Jag älskar andra människor,
på ett avslappnat sätt.

Jag känner mig levande nu!




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 228 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 22:41



Bookmark and Share


  Trädflickan
Mer i harmoni med livet, har känt denkänslan. Livet är underbart då. Allt känns lätt och enkelt.. Man får det man behöver...
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria