Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När natten kommer

När havet har stillnat
och lågan brunnit ut
vilar jag i kroppen som
fått befrielse till slut

När stormen har bedarrat
och extasen har fått falna
drömmer jag i tystnad
bland lakan som
fått svalna

När natten kommer
med sin djupa stillhet
kommer längtan åter
med sin glöd
och kraftfullhet

Då vill jag störas
och beröras
väckas ur min dvala
höra dina steg
och ditt hjärta tala

Då vill jag provoceras
av din mörka röst
förföras av din blick
där rädslan finner tröst

Då vill jag slitas ut
ur drömmarna om
evigheter
och följa dig i
den vackraste av
verkligheter




Fri vers av SeXara
Läst 313 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-05 14:17



Bookmark and Share


    sunnanvind
Mycket vackert! Applåder!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara