Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dubidu

Dubidubidubi du

Jag vill vara här och nu

Se mig kring i vida världen

Hitta den som är den

Rätta kärleken i livet

för jag tror det är givet

Att jag hittar rätt till slut

Nu klär jag på mig och går ut.




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-05 15:00



Bookmark and Share


  Night Soul Woman
Jag gillar stämningen du skapar:) Fint skrivet!*applåd*
2008-09-05

  aol
lycka till kram
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt