Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det går en känsla genom...

Det går en känsla genom mitt sinne,
inget blir vad det har varit.
En känsla av förändring,
av mod och ensamhet.

Det går en känsla av styrka genom min kropp,
jag känner hur jag växer och blir stark.
En känsla av lycka,
att få tycka.

Det går en känsla av sällhet i mitt bröst,
att jag fortfarande är vacker.
Att jag kan tända andra män,
en skön känsla den föder i mig.

Det går en känsla genom mig,
att inget blev om jag trott.
En förväntan vad framtiden har att ge,
kommande känlor av förhoppning och kärlek.

Det går en känsla av vibration genom min kropp,
en längtan till en annan persons beröring.
Att få känna och njuta av en annan person,
nära, på, vid min hud.

Det går en ny känsla genom mig,
en känsla som stannar kvar.
En uppfyllande känsla,
en beröring från ett sinne.

Känslor berör, känslor är livet.
Utan känslor vore världen grå.
Jag är en känsla av sällhet,
en stormvind på känslornas hav.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 22:38



Bookmark and Share


  Trädflickan
Fint skrivet. Jag väntar på den känslan just nu, kanske den kommer snart..
2008-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria