Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önska

Det är stjärnklart i kväll
en satelit far förbi

Ett rött ljus blinkar först
sedan kommer ljudet efter

Planet åker över husen
släcker alla ljusen

För att se så bra jag kan
så att inget stjärnfall försvann

Ur mitt synfält vill jag ej
snälla det jag önskar mig

Låt det bli till verklighet
vad får bli min hemlighet




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-05 23:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt