Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv efter detta

En liten tomte satt i skogen
tuggade på en gren
han satt där och funderade
men vad händer välan sen

När jag är död och ned begraven
och alla mina vänner med
finns det då ett liv där nere
under marken me´




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-07 15:35



Bookmark and Share


  aol
själen går uppåt
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt