Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OKÄNDA LANDSKAP

Långsamt
följsamt
rymiskt
melodiskt

gjorde du
mig till din

Du styrde mig
genom mörkret
in i okänd terräng
jag föll rakt ner
i svarta avgrunder
och famlade
efter dina händer

Du lyfte mig vant
ur djupet och
styrde mig tillbaka
in i din kropp
in i dina ögon
in i dina andetag
in i ditt heta hjärta

Med ena handen
höll du mig
om livet
med den andra
samlade du
mitt långa hår
drog det mot
underlaget och
krävde mig
med din tyngd

medan du grenslade
min kropp
min själ
mitt hjärta

och styrde mig
genom natten
som en mörk
ryttare
vildsint ridande
på väg genom
okända landskap
men mot välkänd
destination




Fri vers av SeXara
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2008-09-06 09:48



Bookmark and Share


    Ove Arfwedsson
Texten är vacker men var vaksam mot den mörke ryttaren så du inte mister din egen vilja.
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara