Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknar dig mamma

 

H Ö S T E N

sa du alltid så högtidligt

för du älskade verkligen

när det blev höst

 

jag minns inte att du

sa så mycket om varför

men jag tror att du

tyckte om höstluften

 

när du drog ett

djupt andetag

och sa att du älskade

skogsluften

 

hösten kommer utan dig

utan din födelsedag

utan dina älsklingsblommor

utan din räkmacka

 

det är

tomt

nu

mamma

 

 




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-06 10:21



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Tårfylld läsning bjöd du på här.
2008-09-07

  jossj
Fint !
skriver jag här med en liten klump i halsen.
MVH jossj
2008-09-06

  madigan
Fint skriven!
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP