Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KOM KVINNA


Kom Kvinna

Kom och ge mig
allt jag vill ha
Kom och ta
allt du vill ha
Kom och ta
vad som är ditt
Kom och ge mig
vad som är mitt

Världen är din
ljuset är ditt
och din kropp
tillhör min
ditt begär är mitt

Min ande
letar efter din
varje sekund
jag andas
och våra vackra hår
vill beblandas

Min själ
vill vara i din
varenda sekund
som jorden ännu
ter sig rund

Kom Kvinna

Kom och släpp
alla dina hämningar
Kom och öppna
alla fördämningar
Kom och återta
din kontroll
Kom och var
vem du vill
lev ut din
skåderspelarroll

Kom Kvinna

Kom och var mirakel
brinn ut i lågor
lev ut till fullo
detta infernaliska spektakel
Kom och provocera mig
var egoistisk
strunta i all moral
och tillfredställ dig
utan ånger eller kval

Kom Kvinna

Kom med mig
i våta explosioner
Vältra dig i mig
i fatala emotioner
Kom med mig
djupt inuti dig




Fri vers av SeXara
Läst 296 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2008-09-06 10:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Het, längtande och hungrig text som låter som om den kommer direkt från hjärtat och väl uttrycker jagets önskan om att bara svepas med i kärleks- och känslosvallet. Att helt enkelt bara bli tagen med Storm...Texten formligen andas av längtan och verkar skriven i ett enda långt sjok som bara forsar fram över läsaren. Inga gränser, inga spärrar, utan bara lust, liv, frihet och varm och djup åtrå...Och de våta explosionerna i slutet är ju bara de värda en applåd...
2008-09-12

    Nattviol
berörs, ryser av dina ord
form och känsla
helhet
det Heta..

"Kom och var mirakel
brinn ut i lågor
lev ut till fullo.."

yessss!!!
2008-09-06

    deb8
Oh jävlar så hett..dina ord bränner skärmar här och känns i sömniga
celler. Vilken brand och vilken passion...

"Kom med mig
i våta explosioner
Vältra dig i mig
i fatala emotioner
Kom med mig
djupt inuti dig"

dessa rader är såå grymma ojoj...kallt vatten för h-vete
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

SeXara
SeXara