Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Omfamning


Älskade vän

 

Åh, så jag avskyr dig

Älskade ensamhet som jag valt

Till min bästa vän

 

Så lite jag vill

Att vakenhet ska drabba mig

Livet störa med känslor

 

Åh, så jag våndas

I min rädsla och sårbarhet

Ensamhet, håll mig hårt

 ,




Fri vers av nina DeBono
Läst 762 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2008-09-06 12:14



Bookmark and Share


  aol
alla är ensamma i sig själva bra skrivet
2008-10-02

  bo.rackson
Kunde ha varit mina egna rader (eller är!).
M.
2008-09-06

  Anders P VIP
http://www.poeter.se/viewText.php?textId=718168

2008-09-06

  dalida_bl
Jag gillar också ensamheten...
2008-09-06

  Larz Gustafsson VIP
Jag älskar ensamheten.
2008-09-06
  > Nästa text
< Föregående

nina DeBono
nina DeBono