Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden står still

Som om tiden har stått still
känner ännu att jag vill

Ha ett liv med dig så nära
vi kan av varandra lära

Det har inte gått någon tid
det var igår du satt bredvid

Känslan är detsamma än
längtar dig älskade vän




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 15:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt