Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I gröngräset

Tag en, tag två,
tag fem eller flera
Mitt kropp är mör,
jag orkar inte mera!

Skäms på dig du vekling där,
tål du inte spriten?
Bjud då in en vän så kär,
sällskap när du är sliten!




Fri vers av Clown
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-06 19:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clown