Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Irrfärden



Det är så ställt med livet i stort,
med stigar och gränder,
fiender och fränder
Irrar som en dåre, runt på detta klot
i städer och länder med famlande händer

Res dig då upp o hör hur den ekar,
ängslan som i själen din slagit sin rot
Din arme krake, jag ser hur du tvekar,
skrattar och nekar -
här finns alls inget bot!

Så sjung då ut, min tappre vän
låt din klagan med vinden slå följe
I själsmörkrets vinter låt hoppets perenn,
blomma i drömmarnas hölje




Fri vers av Clown
Läst 304 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 15:18



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Bra skrivet
Du har något av en begåvning
för skrivandet
Häng in där
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Clown