Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Micron




Att styra vid spisen det bär mig emot,
fy för den lede så ledsamt det är
Aldrig så dystert bland bönor o kolrot,
koktid o kryddor o idel besvär

Jag hälsar bestyren med ondskefullt löje,
en Sisyfos plågad i ångornas sal
Minuter o sekunder det bjuder mig nöje,
en vän i metall han är fenomenal




Fri vers av Clown
Läst 275 gånger
Publicerad 2008-09-06 19:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Clown