Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En fjäder i vinden

Jag fann en fjäder i vinden,
den singlade ner i luften framför mina ögon.
Jag tog den lätt mellan mina fingarar,
försiktigt.

Jag så på den fjädern att den kom från en ovanlig fågel,
något som man inte ser så ofta.

I vinden jag kände en doft,
från den ljuvaste parfym.

Jag förnam en känsla av sällhet,
någon har passerat här av ovanlig sort.
Jag sträckte ut min hand i vinden för att känna känslan,
mina fingertoppar berördes av en vibration.

Som en slöja mot mina fingara,
fanns där en känsla.
Som dimman på ängen om morgonen,
befintlig men ändå obefintlig.

En känsla som i skogen,
iaktagen men det finns ingen där.

Inom mig lever den känslan,
den finns i mitt bröst i min tanke.
Mot min kind jag känner beröring,
mot min hud.

Den längtan jag känner,
att finna den känslan.





Fri vers av Anna-Victoria
Läst 258 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 21:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria