Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viskar i vinden

Mina läppar viskar i vinden,

jag släpper ut luften ur mina lungor.

Tar ett djupt andetag,

låter toner från mitt hjärta vibrera genom mina stämband.

Min kropp smeks av vindens vindar,

när jag naken står på klippan.

Nedanför slår havets skum mot klipporna,

välver sig upp för att nå mig med sin kraft.

Solen går upp över himlen,

färgerna stärker mitt val i livet.

Dimmorna över havets rytande vågor skingras.

Vägen ligger öppen framför mig,

mot soluppgångens land

Mina läppar viskar i vinden.




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 235 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-09-06 21:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria