Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bahari, med skimrande vingar

 

jag är

bäraren

budbäraren

bär ord och själ

i mina händer

 

jag är

trolltrumman i natten

fuktig nacke i elddans

duvdrottningen

systerblixt

 

den ludna fladdermusen med mjuka öron

havsörnen

lodjuret ljudlöst smygande

 

haren

och den flocklösa vildhästen

som söker stall

 

jag är

den tålmodiga lyssnerskan

trösterskan

den farliga heta fresterskan

 

                                 bahar

och om jag sa

jag vill ha dig

                                asheghetam

om jag sa det

 

        

jag är

värlsalltet

                      donya

jag är

forntid och dåtid

 

jag är

                           bahar

och allt

kan nu börja om

                          på nytt

               

                 

 

 

 

 

 




Fri vers av Aisha VIP
Läst 891 gånger och applåderad av 25 personer
Utvald text
Publicerad 2008-09-07 14:58



Bookmark and Share


  Seasons VIP
Vilken vacker dikt Aisha...
2010-10-05

    ej medlem längre
Vet inte vad "bahari" betyder men läser med glädje
dina vackra ord!
2008-09-25

  HerrGlad
Mycket fin alltså.
2008-09-25

  papessa
fantastiskt vacker poesi du bjuder oss på... jag är mycket bedårad av ditt sätt att skriva... du framkallar så vackra bilder...
2008-09-07

  lyckeli
Oj, vad läckert! Gediget hantverk, min vän!! Applåder, många!
2008-09-07

  Mikael Lövkvist
Strålande, spännande och vacker poesi.
Och jag älskar hur du väver samman språken här.
Det gör texten än mer exotisk och autentisk.
Bokmärkes.
2008-09-07

    Bellissima
Mycket vackert! Högklassig poesi! Applåd!
2008-09-07

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!!!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

Aisha
Aisha VIP