Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om min ängsliga ådra


gensvar

ge mig det gensvar ingen förtjänar
jag är tung av ångest; min trasiga bild
speglad i din rastlöshet
idag ett bad i vin, imorgon blod
blick mot tomma vyer

upprörda hav ryter över de klippor
som obeveklig tid har format
de kvarstår

som kvarstår dina händer men
ditt allvar aldrig
ditt glas på kanten medan vinet töms
rinner med kvällen nerför darrig strupe

dansa med mig, kyss utan budskap
imorgon ska jag tystna




Fri vers av Marta
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2008-09-07 18:55



Bookmark and Share


  träsnidaren
Texten griper tag i mig. Vacker, smärtsam, jag anar något väldigt jobbigt som står bakom detta.

Starkt skrivet och väldigt väldigt fint!
2012-07-10
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta