Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rensa

Jag känner mig så nyttig idag
rensat bland alla papper

Pärmarna är rena och glad är jag
som äntligen gjort det som gnagt

Skönt blir i sinnet när allt är på plats
inget som hänger över

Fint blir omkring mig också för att
jag också fint behöver




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 19:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt