Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I tio år har jag haft tinnitus


Toner som aldrig tystnar

 

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

en ny gäll ton

skär mig itu

 

ljudstimulatorn

på högsta volym

 

tonen skär

igenom

 

allt

        allt

                allt

                       allt

                                 allt

                                            allt

                                                       allt

                                                                   allt




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-09-07 20:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP