Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Somliga dagar

 

efter

ökenartad kväll

följer ibland

tomhetsdag

livet är

någon annanstans




Fri vers av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 192 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2008-09-07 21:04



Bookmark and Share


  Lejonhjärtas poesi
Underbart vackra och tänkvärda dikter du skriver som denna här exempelvis.
2008-09-08

  Regular
Ojojoj ...så få ord så mycket innehåll...andlös applåd!
2008-09-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP