Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kärlekt


Cykelmässa

Jag drar mitt finger genom ditt ansikte
och ser världens




Fri vers av Mäkitalo
Läst 531 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2008-09-08 22:35



Bookmark and Share


  Arowana
Fri text som inte berör, den ger mig inget. Neps.
2010-03-09

    Tea Alex
:) Jättebra!!!
2009-03-27

  Jean-Michel Orblin
undrar vad du såg?
en manlig militärcykel hoppas jag!
2009-01-22

    Issand.
kärlek ja, det kan man verkligen säga.

bra du skriver :)
2009-01-06

    mik mikelson
kort och gott
2009-01-01

  lodjuret/seglare VIP
tänk vad förväntningar kan göra med ett sinne, här hade jag förväntat mig att få läsa någon sorts mässa över livets cykel
2008-10-15

  Frederick
måste bokmärka denna, den här var sjukt underbar!
2008-09-29

    en vanlig man
Dags att kommentera - har haft den bokmärkt
ett tag och..ja - det stora via det nära och
bättre än så här kan det nog inte skrivas...
2008-09-29

  Ulf Lagerholm
jag fastnar för avslutningen; *världens ..*

det liksom skapar en öppning, en port utåt ...
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Mäkitalo
Mäkitalo