Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Visk i korridoren

Har du hört att visk visk visk

jag tror att visk visk visk

men jag har hört visk visk visk

tro hit och tro dit

skapa oro och prata skit

Dumt skapa problem

som kanske inte ens finns




Övriga genrer av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2008-09-09 08:15



Bookmark and Share


  aol
så rätt så
2008-09-09

  Mr Lindemann VIP
Jag hörde d'remot att den dära
ja, du vet har gjort det igen!
2008-09-09
  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt