Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.


Swenglish aggressive AB


”That’s the way we do business”
sa han
och fixerade mitt handslag
i sekunder

Jag kröp inte innanför skalet
trots att jag var insläppt
genom the big fucking door
till den stora finfabriken

den

som puttar in kött och blod i ena änden
och spottar ut robotautomationer
i den andra

Utvald och öronmärkt
vinglade jag genom oändliga heltäckningsmattor

”Ja, här är vi måna om bestyren
bara kvalitetsmöbler och färsk frukt”
viskade en docka
med läppar av onumrerad charter-Dior
innan hon släppte in mig
bland förfrusna stjärthalvor

Ja, för marmor
det är kallt att sitta på
även om man brinner för sitt arbete
gillar-utmaningar-tuffa-tag
och-är-oslagbart-stresstålig
for-key-factors
for-successful-partnerships

Jag hörde honom på flera meters avstånd
då italienska kvalitetssulor
ju knarrar så förnämligt

Helt plötsligt stod det där
Det Stora Mötet i min almanacka
en visionär doer
som inte skakade ett dugg under kavajen

Vi samtalade i timmar
om how about some market intelligence?
eller rättare sagt, han talade
jag svalde
tills nöden trängde på
och the great President of the united states of Industry
reste sig för att göra kort halt

Då såg jag
en svart strumpa
och en blå…




Fri vers av Saga-Sofia
Läst 467 gånger
Publicerad 2005-07-26 23:08



Bookmark and Share


  Lany
I've been there, liksom oxå. Mkt bra !
2005-07-27
  > Nästa text
< Föregående

Saga-Sofia
Saga-Sofia