Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränser

Ibland kommer vi till gränser,
avslut.
När vi inte kan finna mer,
trots att vi vrider och vänder ut och in.

En gräns, ett avslut,
nu finns inte mer här!

Nu är det en ny väg.

Jag känner att jag sökt färdigt,
på denna plats.
Vägvisaren har inget namn på sin skylt,
jag får finna nya vägskyltar.

Jag letar efter en ny karta med min kompass,
jag lyssnar på mina känslor.
Vart ska jag gå nu?

Känslorna får vägleda mig till nya platser,
här i världen.
Känslorna får vägleda mig,
inte styra mig.

Jag har ett öppet sinne för världen,
känner mig fram.
Till ett liv där jag finner,
att känslan är den rätta




Fri vers av Anna-Victoria
Läst 221 gånger
Publicerad 2008-09-09 21:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anna-Victoria
Anna-Victoria