Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och tiden den går

Och tiden den går
Faktiskt
Jag lämnar gamla sår
Slutar att peta i variga gamla skador

De ärren som blivit
får vara
De tillhör en förgången tid




Fri vers av RogerIvan
Läst 323 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2008-09-10 00:31



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
Mmm bara dumt att skaffa sig sår på egen hand...det brukar ju dyka upp nya efter hand...hur man än försöker skydda sig!
2008-10-01

  MammaMia
Skitbra, men svårt att genomföra. Till o med skönt att peta lite i det gamla såret för det känner man igen......
2008-09-15

    Bodil Sandberg
Ja det är det bästa...det kommer inget gott av att älta och knåda den gamla surdegen..så att säga..jättefina rader som talar den största sanning!!!
2008-09-12

  Sanningsägaren VIP
gillar denna
hur du knåpat
ihop tiden med
ordlek mellan sekunderna
snyggt!
2008-09-11

  Blåbäret
låter starkt...ärren bär man med sig, men de besvärar en inte längre...
2008-09-11

  jokerdam
så är det exakt, bra jobbat, haha
2008-09-10

  Ilona _L
Kloka du!
Här och nu!
2008-09-10
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan